Järeät puunhalkaisukoneet Alajärveltä

Korpelan Koneen puunhalkaisukoneilla käsittelet pöllit ja puupinot tuossa tuokiossa!

Korpelan Koneen puunhalkaisukoneet, Brutus 1000 ja Brutus 3000, tekevät selvää jälkeä puupinoistasi ja pölleistäsi. Nämä koneet eivät vähästä säikähdä, yhden miehen käytettävä Brutus 1000 halkoo pöllistäsi kerralla 14 klapin paketin. Brutus 3000 on vaativaan käyttöön tarkoitettu puunhalkoja, jonka kaverina käytetään kuormainta. 

Suunnittelussa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota ergonomiaan, turvallisuuteen ja työn sujuvuuteen. Laadukkaista materiaaleista ja korkealaatuisilla osilla varustetut puunhalkaisukoneemme kestävät kulutusta niin aktiivisessa yhteiskäytössä kuin aikaa isältä pojalle.  

Suomessa suunniteltu ja valmistettu puunhalkaisukone

Kätevä puunhalkaisukone klapiyrittäjälle tai maamiesseurojen yhteiskäyttöön

Puunhalkaisukone on jokaisen klapiyrittäjän työtä nopeuttava ja helpottava työkone. Brutus-puunhalkaisukoneella halkaiset halot jo puunkaatopaikalla. Näin voit säilöä ja pinota puut heti halkoina, jolloin esimerkiksi talvella halotetut puut kuivuvat mukavasti keväällä ja niistä voidaan tehdä nopeasti klapeja klapivaraston täytteeksi. Kun käytössäsi on jatkuvasti klapittavaa halkoa, et tarvitse niin suurta klapivarastoa yhdellä kertaa. 


Puunhalkaisukone sopii myös erinomaisesti maamiesseurojen tai isäntien yhteiskäyttöön.

Brutus 3000™ -puunhalkaisukone

Loistava valinta tehokkuutta vaativalle klapiyrittäjälle on Brutus 3000™, jolla valmistetaan halkoja suurista 3 metrin pölkyistä – sylinterin iskunpituus on 3,3 m. Koko työprosessi tehdään kuormaimen avulla, jolloin se on turvallista ja tehokasta. Sähköohjattua Brutus 3000™ -puunhalkaisukonetta hallitaan kuormaimen käytön ohessa, 16 tonnin työntövoima riittää jopa yli 80 cm pölkyille. Sylinterin työisku kestää 17 sekuntia ja paluuisku 8 sekuntia. Halot pienitään kuivumisen jälkeen klapikoneella.

Lue myös Brutuksen tarina

Brutus 1000™ -puunhalkaisukone

Sopii myös yksin käytettäväksi

Isojen pölkkyjen käsittely perinteisellä hydraulihalkojalla on todella raskasta ja aikaa vievää puuhaa. Tähän työhön Korpelan Kone on kehittänyt uuden mallin, Brutus 1000. 


Tehokkuutta ja turvallisuutta metristen halkojen tekoon isoista pölkyistä, yhdellä työnnöllä 14 halkoa. Brutus 1000™ puunhalkaisukone on sähköohjattu, vetotraktorista käsin ohjattava yhden miehen työkone. Kestää aikaa ja järeääkin kulutusta.

Puunhalkomakoneemme tositoimissa – katso videot:

Meiltä puunhalkaisukone kohtuuhintaan – pyydä tarjous!

Puunhalkaisukone, halkomakone, halkaisukone, klapikone – meiltä löydät tärkeään, mutta raskaaseen työvaiheeseen järkevimmät ratkaisut. Korpelan Koneesta Alajärveltä löydät puunhalkomakoneen kohtuuhintaan. Annamme mielellämme lisätietoa, joten olethan yhteydessä »